top of page

Houten deuren en kozijnen

Bij MI-Studio maken we met ambachtelijke zorg exclusieve houten deuren en kozijnen uit diverse houtsoorten, waaronder eiken en mahonie. Op verzoek gaan we zelfs voor andere houtsoorten. Met elegante slanke profielen creëren we de perfecte balans tussen landelijke en moderne allure voor onze deuren. Ons favoriete materiaal is massief eiken. De kracht en duurzaamheid van eikenhout worden benadrukt door de verscheidenheid aan kleurafwerkingen die mogelijk zijn met hardwaxolie. Verder bieden we de mogelijkheid om roedeverdelingen naar wens toe te voegen. We gaan nog verder in het aanpassen van onze deuren en kozijnen. Op maat gemaakte boog- en ronde ontwerpen behoren tot onze specialiteiten, waarbij we ter plaatse mallen maken voor een perfecte pasvorm. Rechte deuren kunnen zelf worden ingemeten, maar we voor boog- en ronde ontwerpen komen we graag inmeten. De montage van onze deuren en kozijnen is eenvoudig. Hoewel aannemers dit zonder moeite kunnen uitvoeren, bieden we ook montage aan op aanvraag.

 

Onze assortiment omvat:

1. Standaard Scharnierdeuren: Dit traditionele deurtype, ook wel bekend als opdekdeuren, is beschikbaar in standaardformaten en op maat gemaakt. Het deurblad is bevestigd aan het kozijn via zijdelingse scharnieren.

 

2. Kozijn en Deur Combinatie: Perfect voor renovatie of nieuwbouw. Deze optie omvat een kozijn, met keuze uit vastdeel/zijlicht, enkele of dubbele deuren. Onzichtbare scharnieren en optionele koplatten maken de afwerking naar de muur naadloos.

3. Taatsdeuren: Deze moderne pivotdeuren draaien om een verticale as in het midden van de deur, voor een strakke uitstraling. Onze taatsdeuren hebben verborgen scharnier- en draaimechanismen. Constructieve bevestigingspunten worden in de vloer en het plafond gemonteerd.

Bewerkt-52.jpg
bottom of page