Hej - ハイ 

Wij houden van mooie dingen. Marijn Interieurs ontwerpt meubels, keukens en complete woningen. Wij bieden jullie een totaalconcept van ontwerp naar productie. We zullen onze woonstijl beschrijven als Japans en Scandinavisch. Ook al liggen de twee gebieden ver uit elkaar toch zien we in het interieur veel overeenkomsten, zoals licht, zen, rust en minimalisme. Het Scandinavische interieur kenmerkt zich door haar lichte pastelkleuren, zachte materialen, licht hout en strak design. De Japanse woonstijl is sterk in opkomst. Bijvoorbeeld het gebruik van warme, tikkeltje donkere houtsoorten, waarbij zwarte minimalistische accessoires meteen voor die bijzondere Japan-sfeer zorgen. Wij vinden het combineren van deze twee stijlen geweldig. Bijvoorbeeld met organische vormen benadruk je de zachtheid in het interieur. Dit vormt een prachtige combinatie met de pastelkleuren uit het Scandinavische interieur. Het minimalistische karakter van de Japandi stijl wordt hiermee nóg levendiger.

Ben je benieuwd of voor jou ook een prachtig interieur of meubelstuk kunnen ontwerpen en maken? Wij werken met het volgende proces: 
 

Webp.net-gifmaker.gif

1 / JOUW IDEE

Altijd al gedroomd van het perfecte meubel? Twijfel niet en kom een koffietje doen op de werkplaats en te brainstormen over jou maatwerk meubel, keuken of complete woning! 

render.jpg
1.png

/ CONCEPT

Wij komen met een ontwerp gebaseerd op het gesprek, jouw vereisten en het budget. Door onze ruime ervaring weten wij hoe we een functioneel en unieke woning kunnen ontwerpen. 

Webp.net-gifmaker (2).gif

3 / Convergeren en divergeren

We finetunen het ontwerp op jouw voorkeur en optimale functionaliteit. Denk aan elementen zoals materiaalkeuze, kleurkeuze,  manier van openen van de deurtjes. Tot in de kleinste detail kunnen wij alles uitwerken tot een presentatie. 

12.png

4 / Pre-productie

Finetuning-time. Laatste details worden besproken met onze vakmensen, waarna in overleg met klant verder gegaan kan worden tot stap 5!

1.png

5 / Uitvoering

Het ontwerp word geproduceerd bij ons in de werkplaats. Wij maken gebruiken van moderne machines en de beste vakmensen. Kom je een keer langs om te kijken hoe jou interieur gemaakt wordt? Dat vinden we leuk!

działa-naprawa-klucz-i-mężczyzna-z-zestawu_318-42075-e1544548139644.jpg

6 / Montage

Jouw meubel word op de afgesproken afleverdatum bij jou thuis geïnstalleerd door ons vaste montage team.