top of page

MI - Studio

Welkom in onze wereld van MI - Studio waar al onze eindeloze creativiteit start in de showroom. Wij geloven dat opmerkelijke ontwerpen beginnen met een eenvoudig idee en uitgroeien tot inspirerende resultaten. MI - Studio heeft een jong team van ontwerpenthousiastelingen is volledig toegewijd aan jouw doelen en visie. Door ons brede scala aan diensten zorgen wij ervoor dat verwachtingen niet alleen worden waargemaakt, maar zelfs overtroffen. Samenwerking en communicatie zijn de sleutel tot succes op lange termijn.

render.jpg

Onze werkwijze

Webp.net-gifmaker.gif

1 / JOUW IDEE

Altijd al gedroomd van jou droomkeuken of meubel? Twijfel niet en kom een koffietje te doen in onze studio en te brainstormen over jou maatwerk meubel, keuken of complete woning! De eerste kennismaking is bij MI -Studio in Amsterdam, hier hebben we een showroom keuken staan die full operationeel is. Wij zijn tevens dealer van ATAG en Quooker. 

1.png

/ CONCEPT

Wij komen met een ontwerp gebaseerd op het gesprek, jouw vereisten en het budget. Door onze ruime ervaring weten wij hoe we een functioneel en unieke woning kunnen ontwerpen. 

Webp.net-gifmaker (2).gif

3 / Convergeren en divergeren

We finetunen het ontwerp op jouw voorkeur en optimale functionaliteit. Denk aan elementen zoals materiaalkeuze, kleurkeuze,  manier van openen van de deurtjes. Tot in de kleinste detail kunnen wij alles uitwerken tot een presentatie. 

12.png

4 / Pre-productie

Finetuning-time. Laatste details worden besproken met onze vakmensen, waarna in overleg met klant verder gegaan kan worden tot stap 5!

1.png

5 / Uitvoering

Het ontwerp word geproduceerd bij in onze werkplaats in Amsterdam. Wij maken gebruiken van moderne machines en de beste vakmensen. Kom je een keer langs om te kijken hoe jou interieur gemaakt wordt? Dat vinden we leuk!

6 / Montage

Jouw meubel word op de afgesproken afleverdatum bij jou thuis geïnstalleerd door ons vaste montage team. 

IMG_3156.HEIC
działa-naprawa-klucz-i-mężczyzna-z-zestawu_318-42075-e1544548139644.jpg

OPENSOON

Nog eventjes geduld maar binnenkort openen wij een showroom in Amsterdam. MI - Studio in is gelegen in het Cruquiusgebied in Amsterdam Oost en is het meest zuidelijke schiereiland van het Oostelijk Havengebied. Het grenst aan de Architectenbuurt. En wordt verder omsloten door water van de Entrepothaven, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Nieuwe Vaart.

LEARN MORE
bottom of page