top of page
Krommeniestraat 2E-08.jpg

" IKEA Base, Your Personalized Face. "

Basiskasten van IKEA met op gemaakte fronten van MI-Studio 

Bij MI-Studio geloven we dat jouw droomkeuken binnen handbereik ligt. Met een combinatie van IKEA basiskasten en op maat gemaakte fronten, kun je een keuken creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een ware weerspiegeling van jouw stijl en smaak.

Fronten en panelen

Heb je altijd al gedroomd van een keuken die speciaal voor jou is gemaakt, maar zonder het hoge prijskaartje? Nou, die droom kan werkelijkheid worden dankzij een slimme keuze van MI-Studio fronten. Met de basiskasten van IKEA als solide basis en daarbij op maat gemaakte fronten, kun je nu de keuken van je dromen creëren zonder je budget te overschrijden.

Bij ons worden alle fronten en panelen vervaardigd uit hoogwaardig echt fineer, uiterst mat melamine, en dat in een uitgebreid scala aan prachtige kleuren. Blader gerust door onze webshop waar je een verzameling van onze favoriete fronten vindt. De fronten met echt fineer krijgen een duurzame laklaag die niet alleen bescherming biedt, maar ook bestand is tegen krassen, waardoor je keuken er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Schermerstraat 31hs-6.jpg
Schermerstraat 31hs-6.jpg

Ontwerpen en beleven

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de perfecte keuze te maken. Daarom staan we voor je klaar. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste fronten voor jouw keuken, kun je gemakkelijk een online afspraak boeken. Ons team helpt je graag verder.

 

Wil je de materialen liever in het echt ervaren en persoonlijk advies krijgen? Je bent ook van harte welkom in onze studio in Amsterdam-Oost. Hier kun je de verschillende materialen zien, voelen en ervaren, en krijg je advies op maat om jouw ideale keuken samen te stellen.

bottom of page