top of page
MI MODULAR KEUKEN

Een duurzame keuken die makkelijk in elkaar te zetten is!

Bij MI-Studio geloven we dat jouw droomkeuken binnen handbereik ligt, wij willen maatwerk uitstraling voor een vriendelijke prijs voor iedereen. Met onze standaard MODULAR basiskasten en op maat gemaakte fronten kan jijzelf aan de hand van onze tutorials de keuken eenvoudig in elkaar zetten en monteren. Kom je er niet uit? Wij staan klaar om je te helpen! 

Basiskasten 

Bij ons worden alle basiskasten vervaardigd uit hoogwaardig melamine. Melamine plaatmateriaal wordt gemaakt van een  spaanplaat met aan beide zijden een met hars geïmpregneerde laag in een lichtgrijze kleur. Als ons beslag zoals lades en scharnieren zijn van het merk blum en gerenommeerd merk in de wereld van interieurbouw. 

Kast 1.jpg

GLOBAAL

BEZORGD

Kast 1.jpg

Fronten en Panelen

Alle fronten en panelen vervaardigd uit hoogwaardig echt fineer of uiterst mat melamine en dat in een uitgebreid scala aan prachtige kleuren. Blader gerust door onze webshop waar je een verzameling van onze favoriete desgins vindt. De fronten met echt fineer krijgen een duurzame laklaag die niet alleen bescherming biedt, maar ook bestand is tegen krassen, waardoor je keuken er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Werkbladen

HPL of Solid surface 

Kast 1.jpg
Schermerstraat 31hs-6.jpg

Ontwerpen en beleven

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de perfecte keuze te maken. Daarom staan we voor je klaar. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kasten of fronten voor jouw keuken, kun je gemakkelijk een online afspraak boeken.

We kunnen ook een ontwerp van jou hele Ikea keuken maken inclusief op maat gemaakte fronten. Daarbij hoort ook een shoppinglist zodat jij precies weet wat je moet kopen! Ons team helpt je graag verder.

 

Wil je de materialen liever in het echt ervaren en persoonlijk advies krijgen? Je bent ook van harte welkom in onze studio in Amsterdam-Oost. Hier kun je de verschillende materialen zien, voelen en ervaren, en krijg je advies op maat om jouw ideale keuken samen te stellen.

bottom of page