top of page

Werkwijze maatwerk keuken/interieur 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie vlot verloopt, we willen daarom ook graag transparant zijn in onze werkwijze. Wij werken volgens een vast schema wij duidelijkheid geeft voor beide partijen. 

Maatwerk keuken of interieur

1. De eerste afspraak doen we in onze ontwerpstudio in Amsterdam. We trekken hier ongeveer een uur voor uit, we bespreken materialen en geven advies bij keuzes voor kleuren, apparatuur, volgorders en verlichting. We vragen aan jullie zoveel  mogelijk input mee te nemen, zoals bouwtekeningen, foto's van de locatie, afmetingen en inspiratiebeelden. We kunnen op basis van de eerste kennismaking een grove prijsindicatie geven. Valt dit binnen jullie budget dan gaan we door naar stap 2. 

2. We maken een whatsapp groep aan met alle betrokken medewerkers in ons bedrijf. Zo verloopt de communicatie vlot en kunnen jullie elk moment van de dag vragen stellen. We gaan de eerste kostenraming gebruiken als leidraad in het verdere proces. We gaan in deze stap verder induiken op de details. Wij starten met een schets en werken dit uit tot een realistisch ontwerp. het uiteindelijk ontwerp is zo realistisch  dat het niet te onderscheiden valt van een echte foto

3. Staat het hele ontwerp dan gaan we nog 1x naar de offerte kijken en hier definitieve klap opgeven. Grote prijsverschillen zullen we zoveel mogelijk benoemen in de ontwerpfase.

4. De prijs is rond en het ontwerp is helemaal dicht getimmerd. We gaan nu door naar de technische tekening en eventueel het aansluitschema. Het ontwerp is klaar voor onze eigen productie. Onze productie gebeurd volledig inhouse in Amsterdam, op een werkblad van natuursteen na, hiermee werken we samen met Jan Reek Natuursteen in Hoorn. Ons montageteam komt inmeten bij jullie op locatie en bekijkt goed de situatie van dichtbij. We kijken naar de toegankelijkheid, stopcontacten, etc. In deze stap maken we ook aansluitschema/technische tekening voor eventueel de aannemer. De communicatie met de aannemer wij graag op ons.

4. Gemiddeld hebben we 10-12 weken productie tijd nodig voordat we alles kunnen plaatsen. Wij monteren jou hele keuken/meubel voor in de werkplaats, zodat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn op locatie. Als we de keuken/meubel hebben af hebben in de werkplaats nodigen wij jullie graag uit voor finale check. 

5. Plaatsen op locatie. We komen jullie keuken plaatsen op locatie. Hier hebben we gemiddeld 3 dagen voor nodig verdeeld over +- twee weken. Heb je blad van natuursteen gekozen dan komt hier wat extra tijd bij omdat we pas het blad kunnen inmeten als het eerste deel van de keuken staat. Een blad van solidsurface of massief hout gaat sneller omdat we dit zelf maken. 

Het plaatsen van meubels hangt van de grote. 

6. Oplevering. De laatste punten nemen met jullie door en jullie kunnen genieten van jullie droomkeuken of meubel. 

Werkwijze meubels in de webshop

Bestellen in de webshop gaat zoals je over gewend bent. Klikken, bestellen en afleveren :) 

bottom of page