top of page

Werkwijze

Bij ons staat vlotte communicatie voorop, en daarom streven we naar transparantie in onze werkwijze. We hanteren een vast schema dat helderheid biedt voor alle betrokken partijen.

Werkwijze voor maatwerk keukens.*

1. Bespreken van wensen en eisen:

Ons eerste gesprek vindt plaats in onze ontwerpstudio in Amsterdam. Hier nemen we ongeveer een uur de tijd om materialen te bespreken en advies te geven bij keuzes over kleuren, apparatuur, volgorde en verlichting. We vragen jullie om zoveel mogelijk input mee te brengen, zoals bouwtekeningen, locatiefoto's, afmetingen en inspiratiebeelden. Na deze kennismaking kunnen we een ruwe prijsindicatie geven. Indien dit binnen jullie budget past, gaan we verder naar stap 2.

2. Schetsfase:

We stellen een WhatsApp-groep op met alle relevante teamleden van ons bedrijf om de communicatie vlot te laten verlopen. We baseren ons op de eerste kostenraming voor de volgende stappen. Hier gaan we dieper in op de details. We beginnen met een schets en werken deze uit tot een realistisch ontwerp, dat zo gedetailleerd is dat het niet te onderscheiden is van een echte foto.

3. Goedkeuring van de offerte:

Als het volledige ontwerp klaar is, bekijken we nogmaals de offerte voordat we deze definitief maken. Grote prijsverschillen zullen we zoveel mogelijk in de ontwerpfase bespreken. Bij goedkeuring van het ontwerp en de offerte vragen we om een aanbetaling om het project te starten.

4. Werkvoorbereiding:

We gaan nu verder met de technische tekening en eventueel het aansluitschema. Het ontwerp is klaar voor onze eigen productie, die volledig lokaal in Amsterdam plaatsvindt. We werken samen met Jan Reek Natuursteen in Hoorn voor natuurstenen werkbladen. Ons montageteam komt op locatie inmeten en bekijkt de situatie van dichtbij. Hierbij kijken we naar toegankelijkheid, stopcontacten, enzovoort. We stellen ook een aansluitschema/technische tekening op voor eventuele samenwerking met een aannemer. De communicatie met de aannemer nemen wij graag op ons.

5. Productie:

Normaal gesproken hebben we 10-12 weken nodig voor de productie voordat we kunnen installeren. We monteren de keuken/meubels volledig in onze werkplaats, zodat we op locatie zo min mogelijk tijd nodig hebben. Na de afronding in de werkplaats nodigen we jullie uit voor een laatste controle.

6. Levering en installatie:

We plaatsen de keuken op locatie, waarvoor we gemiddeld 3 dagen nodig hebben, verdeeld over ongeveer twee weken. Bij een natuurstenen blad voegen we extra tijd toe, omdat we het blad kunnen inmeten nadat het eerste deel van de keuken is geplaatst. Een blad van solid surface (zoals HiMacs, Corian of Getacore) of massief hout gaat sneller omdat we dit zelf maken.

7. Afronding en oplevering:

Na installatie nemen we contact op om te verzekeren dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen dan besproken worden en indien nodig kunnen we aanpassingen maken. We staan altijd open voor feedback om onze service te verbeteren.

Werkwijze voor Meubels in de Webshop:

Het bestellen in onze webshop verloopt zoals je gewend bent. Klik, bestel en laat leveren :) Voor meer informatie over verzending en bezorging kun je hier kijken.

 

*Voor andere diensten vragen wij u om contact met ons op te nemen voor informatie over de werkwijze.

bottom of page